Nyttig informasjon

På denne sida finn du nyttig informasjon, og lenkjar til sidar relatert til Sagastad og reiselivet i Stad og i Nordfjord. For øvring informasjon sjå Nordfjord.no

Overnatting

Nordfjord Hotell

Nordfjord Hotell tilbyr 54 velutstyrte gjesterom med 110 sengar. Hotellet har restaurant med eit godt kjøkken, bar, moderne møteromsavdeling for inntil 250 personar samt nytt badehus med SPA og treningssenter. Hotellet har heis. Hotellet si sentrale plassering i Nordfjord gjer at det er ein populær møteplass for forretningstrafikk og ein naturleg møteplass for kurs og møter. Hotellet er eit godt utgangspunkt for turar i distriktet.

For øvrig informasjon sjå: www.nordfjord-hotell.no

Skrivargaarden

Rommene er innredet med klassiske møbler, antikviteter og håndlagede Louis Seize senger. Kapasitet til 12 (22 hvis par). Madrasser og dyner holder høy kvalitet, så dine gjester skal kunne sove ubekymret. Stedet har 5 bad og 10 toaletter, alle nybyggede og tilpasset de historiske omgivelser. Badene er komfortable og er dels bygget som glass-kabinetter og har fått antikvariske myndigheters velsignelse.

Transport

Fly

De er fleire flyplassar nært Sagastad med samband til hovedsaklig Oslo og Bergen.

Dei nærmaste er Anda (Sandane Lufthavn) som er 45min frå Nordfjordeid sentrum og Hovden (Ørsta-Volda Lufthavn) som er 1 time frå Nordfjordeid sentrum. 

For booking sjå www.wideroe.no

For internasjonale reisande er det Vigra Lufthavn i Ålesund (4 timer) og Bergen Flesland (6 timer) som må nyttast. Vi anbefaler å fly til Sandane eller Ørsta-Volda via Gardermoen. 

 

Buss

For lokale ruter i Sogn og Fjordane sjå: www.kringom.no

Nordfjordeid Rutebilstasjon ligger sentralt i Nordfjordeid sentrum, i gå-avstand frå Sagastad. 

Ekspressbussen:

Vy har daglige avganger frå Oslo S til Nordfjordeid, som går via Gardermoen. (VY146)

Sjå www.nettbuss.no for booking og rutetider.