fbpx

Konsert med Eid Mannskor og Christiania Mannskor

Mannskortradisjonen har alltid stått veldig sterkt i Norge, og nå braker disse to fantastiske korene sammen for å hylle denne sterke tradisjonen! Velkommen til samarbeidskonsert med Christiania Mannskor og Eid Mannskor. På programmet finner du noen av de største og mest kjente verkene fra norsk mannskortradisjon, av komponister som Grieg, Reissiger og Paulsen.

———————————–

CHRISTIANIA MANNSKOR
Christiania Mannskor er Norges eneste helprofesjonelle mannskor. Koret arbeider målbevisst for å fornye og revitalisere mannskorsangen i Norge, og er i nær kontakt med flere av landets ledende komponister, og ønsker å gjøre både gammelt og nytt mannskorrepertoar bedre tilgjengelig for flere.

EID MANNSKOR
Koret vart stifta i 1912, og er såleis eit av dei eldste kora i tidlegare Sogn og Fjordane fylke. Idag tel koret 20 medlemmer med aldersspenn frå 30 til 70 år. Vi er så heldige å ha Øyvind Lied frå Volda som dirigent, han har heva kvaliteten i koret dei åra han har vore hos oss. Koret syng ulike sjangera frå musikkens verden, og koret har ved fleire anledningar laga eigne revyar, med godt lokalt innhold til glede for publikum.

SØNDAG 1. MAI i Sagastad

Konsertstart: 19.00
Dørene åpner: 18.30
Varighet: Ca 1 timeOrdinær – kr 300,-
Studenter/barn – kr 100,-
(Billettavgift kommer i tillegg)

Del: